top of page

Seksimokailua

Vuosia sitten harrastin seksiä silloisen poikaystäväni kanssa. Hän pani minua takaapäin ja seksin päätteeksi hän oli käymässä makaamaan päälleni, kun taas minä olin nousemassa ylös. Löin häntä päälläni naamaan ja hänen nenästään tulvi verta sen seurauksena. Noloa? Ehkä hieman kiusallista, mutta enimmäkseen koomista. Nauroimme ja minä pyytelin anteeksi.

Seksin aikana voi tapahtua kaikenlaista enemmän tai vähemmän kiusallista. Jokainen kerta on erilainen, eikä aktia kuulu käsikirjoittaa. Mielestäni mitään todellisia mokia seksissä ei kuitenkaan voi tapahtua. Ei edes silloin, kun tekee jotain ensikerran vailla tietoa siitä mitä on tekemässä.

Tekevälle sattuu ja niin sen pitääkin olla. Haluaisiko kukaan edes harrastaa virheistä vapaata seksiä, jossa kaikki sujuu juuri niinkuin on suunnitellut? Ihmisyyteen kuuluu jalkakrampit, pään kolahtamiset seinään tai toiseen, pillupierut, peniksen vääntymiset ja kaikenlainen koheltaminen, kömpelyys ja epätäydellisyys.

Avoin kommunikointi kumppanin kanssa toimii parhaiten tässäkin. Kun jotain "noloa" tapahtuu tai "mokaa", paras tapa päästä siitä yli on sanoa se ääneen. Että oho, nyt kävi näin! Monestin ne noloudet kääntyvät nauruksi. Pillupieru orgasmin hetkellä voi olla kiusallinen hetken aikaa, mutta sille voi nauraa ja pian se jo unohtuu.

Jos on käynyt niin, että kumppaniksi on valikoitunut joku, joka pilkkaa sinua "mokailuista" tai saa olosi muuten tuntumaan huonolta, kannattaa sellaisen tyypin heivaamista harkita vakavissaan. Vaikka kyse olisi vain seksisuhteesta, ei ole ihmiselle hyväksi olla suhteessa, jossa toinen saa olon tuntumaan väärältä ja vialliselta.

Maailmassa on ihmisiä, joiden kanssa seksiin voi suhtautua iloiten, toista tutkien ja mokailuista nauttien. Ihmisiä, joiden kanssa voi nauraa seksin aikana, koska kyse ei ole täydellisyyteen tähtäkävästä suorituksesta, vaan tavasta nauttia ja olla lähellä. Sellaisten kanssa on hyvä viettää aikaa.

Kaikki julkaisut
Uusimmat julkaisut
Hakusanat
No tags yet.
bottom of page