top of page

Oodi pienille rinnoille


En yleensä klikkaile auki Cosmopolitanin artikkeleita, mutta pienitissisenä otsikko "15 things you should know before you date a girl with small boobs", vei tällä kertaa huomioni. Odotin tylsää artikkelia, mutta nämä listatut asiat osuivat niin nappiin, että halusin tehdä teille tästä suomenkielisen version! Varsinkin, kun Bile-Danin oksettavat kommentit julkisuudessa siitä, että naisella pitää olla isot tissit ja perse kelvatakseen niin tämä artikkeli on erittäin hyvä muistutus siitä, kuinka me kaikki olemme erilaisia, mutta juuri hyviä sellaisena kuin olemme <3 Tämä teksti keskittyy kuitenkin nyt tällä kertaa pienirintaisiin olentoihin :---)

Olisi kivaa, jos olisit peppumiehiä.

Vaikka pidän pienistä rinnoistani, niin se, että mies kertoo olevansa tissimiehiä, ei kauheasti säväytä. Minulla kehittyi jo ala-asteella leveä lantio ja iso takamus, jota vierastin aina, mutta nykyisin olen siitä erittäin kiitollinen. Voin rehellisesti sanoa, että itsekin taidan olla peppunaisia, heh!

Kuppikokomme on sinulle mysteeri.

Joskus pölähdämme paikalle push-up liiveissä ja toisena iltana saatamme olla tyrmäävä näky ihonmyötäisessä mekossa - ilman rintaliivejä. Olemme tissitaikureita, kuten artikkeli ovelasti muotoili.

Kyllä, joskus rintamme näyttävät suuremmilta.

Välillä itsekin hihkaisen, kun tissit ovat hetkellisesti suurentuneet. Tämä johtuu hormoneista, joillakin juuri ennen kuukautisia tissit turpoavat ja ne saattavat näyttää niin ihanilta, että niitä tekisi mieli puristella, mutta silloin kannattaa tyytyä vain katsomaan. Useimmilla pienirintaisilla ne ovat hyvin arat ja pienikin hyväily voi tuntua epämukavalta.

Älä koskaan anna kätesi vaellella pitkin ja poikin meidän rintakehää, tavallaan kuin olisit, no, "etsimässä" niitä. Yritä herranjestas tähdätä, jos aiot kouria. Vähän sama asia, jos nainen yrittäisi useita sekunteja löytää sinun housuistasi jotain, ennen kuin osuu oikeaan. Aika paska fiilishän siitä jää koko illaksi, eikö?

Me panostamme alusvaatteisiin.

Pienirintaisena olen oivaltanut, kuinka ihanat pitsihepenet sopivatkaan vartalolleni. Ennen itkin, kun yritin väkisin löytää topattuja epämukavia rintaliivejä, mutta nyt olen löytänyt aivan uuden alusvaatemaailman. Olen ihastunut stringeihin, maxi alushousuihin, läpikuultaviin liiveihin, halterneckeihin, liivitoppeihin... Joten ole hyvä ja katso alusvaatteitamme hetki ja kehu niitä ennen kuin revit ne päältämme, kiitos!

Pieni kehu silloin tällöin ei ole pahitteeksi. Vaikka kuinka olisin tehnyt töitä hyvän itsetunnon eteen ja vaikka olisin kuinka tyytyväinen kehooni, tulee aina niitä päiviä, kun on epävarma olo. Kaikilla tulee niitä, joten kehuminen on aina ok ja oikein suotavaa! #tissikateus

Olemme kuitenkin hyvin tyytyväisiä tisseihimme. Kuten aikaisemmin mainitsin, tulee niitä päiviä, kun tissikateus iskee, mutta toisaalta se, että ei ole selkäkipuja, tissit eivät hölsky hölkätessä ja voi käyttää kaarituettomia liivejä on aika jees.

Joten älä KOSKAAN kysy, aiommeko käydä suurennusleikkauksessa.

Ikinä. Ellet halua nukkua yötäsi sohvalla.

Meille ei kannata yrittää ostaa alusvaatteita.

Ellei kyseessä ole liivitoppi tai muuta vastaavaa. Jos emme itsekään osaa ostaa liivejä ilman sovitusta, kuinka ihmeessä sinä osaisit? Oma kokoni on 70A, mutta riippuen materiaalista/brändistä/mallista voin olla myös 65B.

Meidän tissit tarvitsevat ihan yhtä lailla huomiota.

Vaikka rintamme ovat pieniä, ei se tarkoita sitä, että ne pitää jättää huomiotta. Liian monta jätkää on sattunut kohdalleni, jotka eivät koske niihin lainkaan, vaikka saan rintojen hyväiystä jopa orgasmin! Joten hyväilkää hellästi, puristelkaa rajusti, nuolkaa, antaa mennä!

Viikonloppuisin unohdetaan liivit kokonaan.

Pienirintaisille rintaliivit ovat lähinnä ihana somiste (tai joudumme peittämään nännit esim. sukujuhlissa), joten älä oleta näkeväsi meille yllä niitä koko viikonloppuna.

Kanafileet ovat välillä must.

Ei, ne eivät ole oikeasti tehty kanasta, eikä sinun tarvitse kommentoida niitä yhtään sen enempää.

Ei syytä huolestua, jos puhelimesi ei mahdu meidän käsilaukkuumme!

Rintaliivit ovat oiva ratkaisu säilytystä varten, sanoo tämä artikkeli. Itse on nyt kyllä pakko sanoa, etten ole ikinä pitänyt yhtään mitään rintaliiveissäni. Paitsi ehkä joskus rahaa, hehe.

Motor-boating and tit wanks.

Opin tässä pari uutta termiä, eli motor-boating tarkoittaa naaman upottamista rintoihin, samalla kun ravistelee päätään ja ehkä joskus vähän matkii moottoriveneen ääntä. Ja tit wankin varmaan tajusitte, mutta kertauksena siis peniksen edestakaisin hyväilyä rintavaossa. Ja nämä ovat asioita, joita meidän kanssa et valitettavasti pääse kokemaan, mutta emmeköhän osaa hoitaa asiamme ihan käsin...

Artikkeli lopetti viimeiseen kohtaan, jota en lähde suomentamaan, koska tämä on vaan sata kertaa paremmin alkuperisellä kielellä: Plus, more than a handful really is a waste. #JustSaying.

Linkki alkuperäiseen artikkeliin:

Tämä ei siis ollut suora käännös, vaan lisäsin omia pohdintojani mukaan!

Kaikki julkaisut
Uusimmat julkaisut
Hakusanat
No tags yet.
bottom of page