top of page

Yhdeksäs luukku

Toiveaiheeksi noussut orgasmi pääsee nyt käsittelyyn yhdeksännessä luukussa! Tulevassa kuvaamme iheesta myös videon, joten tässä keskityn vain omakohtaisiin kokemuksiini.

Itse en saa orgasmia joka kerta seksiä harrastaessani. Kyse ei ole siitä, etteikö kumppani tietäisi mitä tekee, eikä edes siitä onko akti nautinnollinen. Voin nauttia seksistä mielettömästin saamatta orgasmia ja kumppani voi tehdä kaiken "oikein" ilman, että saan orgasmin. Ja sitten on niitä kertoja, kun tulen muutamassa minuutissa tai saan useamman orgasmin.

Mielestäni onkin siis hassua, miten monissa miesten keskusteluissa olen kuullut puhuttavan nimenomaan siitä, onnistuvatko he antamaan naiselle orgasmin. Se, että nainen saa tai ei saa orgasmia ei nimittäin välttämättä liity millään lailla seksikumppaniin. Omalla kohdallani ainakin kyse on enemmän omasta päästäni, tunnenko oloni tarpeeksi raukeaksi, hyväksi ja turvalliseksi toisen seurassa kuin siitä millaista seksi on tai mitä kumppani minulle tekee.

Orgasmi ei ole mikään mitta sille oliko seksi hyvää vai ei. Jos seksin harrastamisen pointtina on orgasmi, muuttuu se helpostin suorittamiseksi. Ja kun jokin muuttuu suorittamiseksi, mukaan kuvioon saattaa tulla suorituspaineet. Yritä siinä sitten nauttia toisesta, itsestä ja seksistä, jos mielessä on vain antaa tai saada orgasmi. Onhan se ihanaa, jos toinen keskittyy antamaan minulle orgasmin, mutta en koe sitä "pakollisena" seksin lopputuloksena. Saatan sanoakin, etten mitä luultavamminkaan ole tulemassa, joten älä väkisin puuduta itseäsi yrittäessäsi. Masturbointi on asia erikseen, siinä pointtina on orgasmi, mutta siinä puutuu vain oma käsi ja suorituspaineita ei itsensä tyydyttämisen suhteen ole.

Kaikki julkaisut
Uusimmat julkaisut
Hakusanat
No tags yet.
bottom of page