top of page

Kahdeksas luukku


"Määritelkää mikä teidän mielestänne on pieni ja iso penis???"

Penis-jakson julkaisun jälkeen moni erityisesti miespuolinen henkilö on tullut kysymään, että mikä on meidän mielestä iso ja mikä on pieni penis. Moni ei myöskään usko, kun sanomme videolla, että "koolla ei ole väliä". Ja se on totta. Ihan oikeasti sillä ei ole väliä. Ja minä kerron nyt, miksi asia on näin.

Suomessa keskiverto peniksen pituus on noin 15cm. Jos haluaa käyttää tätä "mittaa", silloin keskiverron alle jäävät ovat "pieniä" ja ne, jotka ovat yli, ovat taas "isoja". Naisen tyydyttämiseen ei tarvita isoa penistä. G-piste sijaitsee naisilla noin neljän sentin syvyydessä emättimessä. Miehillä esiintyy paljon itsetunto-ongelmia peniksen kokoon liittyen. He ovat huolestuneita, että riittävätkö he. Yleensä suurin este seksin harrastamiselle on se, että miehen heikon itsetunnon takia penis ei saavuta erektiota, vaikka sille tekisi mitä taikoja tahansa.

Jos miehellä on terve itsetunto, hän on itsevarma ja kiinnostunut kumppaninsa tyydyttämisestä, se riittää yleensä pitkälle. Näin naisen näkökulmasta voin sanoa, että useat seksiasennot ei takaa hyvää seksiä. Itse yhdynnän ei tarvitse myöskään kestää niin kauan kuin esimerkiksi pornossa näkee. Onnistunut seksi toisen kanssa sisältää vahvan läsnäolon ja yhteyden toiseen unohtamatta esileikkejä.

Olen nähnyt lukuisia peniksiä elämäni aikana. Niitä on ollut kaikenkokoisia, käyriä ja suoria, karvaisia ja posliineja. Parhaimmat seksikerrat ovat olleet rentoja, olen saanut nauraa ja olen värissyt nautinnosta. Huonoimmilla kerroilla miehellä ei seiso, seksi saattaa olla kaavamaista (tyyppi luulee, että kaikkiin naisiin tehoaa samanlaiset liikkeet), tai ei vain yksinkertaisesti kemiat kohtaa. Rakastan antaa suihin ja isolle penikselle sen antaminen on mielestäni kivointa, mutta jos rehellisiä ollaan se riittää, että mies on täysin erektiossa. Jäykkä penis on se tärkein. Löysä muna on isoin turn off ja vaikka olen valmis näkemään vaivaa, että saan toisen kiihottumaan, on minullakin rajani.

Ei kannata nähdä seksiä suorituksena, jolla on yksi lopputulos: miehen orgasmi. Laukeaminenkaan ei ole välttämätöntä. Jos ei tule, niin sitten ei tule. Turhaa hinkata puoli tuntia hikisenä ja unohtaa toinen täysin, kun keskittyy vain itseensä. Seksi on aivan ihanaa ja se on parasta silloin, kun kiinnostuksen kohteet menevät yksi yhteen ja molemmilla erittyy oksitosiinia ja endorfiineja.

Kaikki julkaisut
Uusimmat julkaisut
Hakusanat
No tags yet.
bottom of page